OVER ONS

H&U Maritieme service & reparatie is in 1991 opgericht door Wim Hasselmeijer en Peter Uphoff. Vandaar de afkorting. Grondlegger Wim Hasselmeijer werkt zijn hele leven al in de scheepsmotoren en is altijd aan het pionieren. Aan het Volkerak bij Dinteloord greep hij de kans om zijn eigen bedrijf te beginnen. Zijn technische ervaring en kennis vormde van begin af aan het hart van H&U. Zijn partner Peter Uphoff was een ervaren boekhouder en fiscalist die zorgde voor de administratie.
WIJ ZIJN
H&U Maritieme service & reparatie is een allround familiebedrijf gelegen aan het Volkerak bij Dinteloord. We zijn gespecialiseerd in het leveren, repareren en reviseren van scheepsmotoren. Vanuit ons magazijn leveren we smeeroliën, alle mogelijke onderdelen en scheepstoebehoren.
ONZE VISIE
H&U Maritieme service & reparatie is in 1990 opgericht door Hasselmeijer Sr. Door deze jarenlange ervaring hebben ze vaak een persoonlijke band met hun klanten, dit zorgt voor korte lijntjes en prettige, effectieve samenwerkingen. Alles met één doel: schepen in de vaart houden.
OVERNAME
Inmiddels heeft in 2006 de volgende generatie het stokje overgenomen. Door een optimale samenwerking van meerdere generaties gaan ervaring en innovatie hand in hand. Zo zorgen wij ervoor dat jarenlange ervaring niet verloren gaat.
ERVARINGEN
We zijn er trots op dat wij al jarenlang een flexibel, allround service en reparatie bedrijf zijn voor de maritieme wereld.

ONZE MEDEWERKERS

Betrouwbare medewerkers die flexibel en allround inzetbaar zijn. Onze medewerkers zijn vakmensen die over jarenlange ervaring beschikken waarbij we afspraak=afspraak een belangrijk principe vinden.
[wp-team-slider]

ONZE MONTEURS ZIJN GESPECIALISEERD IN:

VOLKERAKSLUIZEN

Ons bedrijf ligt aan het Volkerak. Op een steenworp afstand van de Volkeraksluizen, het grootste sluizencomplex van Nederland. Pal aan de binnenvaart-snelweg van Rotterdam naar Antwerpen en van Antwerpen naar Duitsland. Onze monteurs zijn met hun goed geëquipeerde bussen in een mum van tijd in de Rotterdamse of Antwerpse haven.

EIGEN KADE

Aan onze eigen kade hebben we een kraan en verder alle faciliteiten beschikbaar voor hermotorisering en reparaties en het afbouwen van schepen. Voor hermotoriseringen, revisies of reparaties zijn we gespecialiseerd in diverse merken. Als servicestation kunnen we ook klanten helpen die voor de sluizen liggen te wachten.

ALTIJD IN DE BUURT

Via een samenwerkingsverband met gekwalificeerde Europese partnerbedrijven kunnen we onze service aanbieden langs alle belangrijke vaarwegen in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk. Van de Rijn tot de Donau, van de Schelde tot de Elbe. Daarmee vormen we een soort internationale wegenwacht voor de binnenvaart. We spreken de taal, we kennen onze partners en regelen alles. Dus hebt u motorpech? Bel ons. Ook als u in Basel ligt. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk verder kunt varen.

HELP DE KLANT

Onze monteurs zijn niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en vieze overalls te krijgen. Ze hebben één opdracht en dat is de klant helpen. Daarbij vinden wij het belangrijk om niet te wijzen naar anderen of mensen van het kastje naar de muur te sturen. Onze klant belt ons, dat betekent dat wij alles regelen en oplossen. De no-nonsense mentaliteit die H&U Maritieme service & reparatie groot heeft gemaakt.